miercuri, 22 octombrie 2008

In Case You're Wondering...


In caz ca va aflati vreodata la un concert de-al nostru si va trece prin cap intrebarea: "Ala despre ce canta acolo?", well today is your lucky day; si daca e miercuri seara e seara de versuri. Versurile ce le veti citi mai jos apartin melodiei Of Safe Returns And Crash Landings, melodie pe care o vom canta pentru prima oara la Fire Club pe 1 noiembrie.


That was alright,
But not my best
I guess i could try again
Smelled like nothing much,
Well maybe a little gin

So this was random
And experimental
You should wait in the car
What was that you said?
My words froze your lips,
Death came from above!


Well it's a bit bitter
And i'm not getting through
To you, not anymore
And it hurts but it's alright
You won't think of me tonight
And not waiting for me here, not anymore
'Cause i'm never coming home

And the sidewalks will forget our names,
They will not know them anymore.
And the windows and the mirrors
And our lies, now crystal clear,
We don't live there anymore

So this was random
And experimental
You should wait in the car
What was that you said?
My words froze your lips,
Death came from above!


Well it's a bit bitter
And i'm not getting through
To you, not anymore
And it hurts but it's alright
You won't think of me tonight
And not waiting for me here, not anymore
'Cause i'm never coming home.

...Before The Storm Of '08


Dupa cum am precizat si in scurtul(nu e vorba de sex oral) dar triumfatorul articol de introducere, va vom tine la curent cu evenimentele care ne implica si pe noi; iata ca, ne mai desparte doar o saptamana pana la urmatorul eveniment: Concert cu EMIL in Club Fire, pe 1 noiembrie. Presupun ca vreti sa stiti si ora nu?nu?eh...e pe la 8 (adica 20:00 - n-am vrea sa vedem 3 oameni veniti acolo pe la 8 dimineata pff). Chiar de Halloween, o sa ne imbracam in cele mai bune, prafuite si freaky costume pe care le avem: in noi insine(suna sort of a deviza liberala "Prin noi insine" but it's not that). Asadar va veti putea bucura de un opening act Chester cu ceva melodii noi, pentru ca mai apoi sa fiti incantati de recitalul EMIL, asa cum v-au obisnuit. Be there! Spread the word and spread your legs. Cheers!

marți, 21 octombrie 2008

... And You Will Know Us By The Trail Of Dead Chicken


Iata ca, incepand cu aceasta seara, formatia Chester trece la urmatorul nivel(nu, inca nu scoatem album) si ataseaza imaginii ei un blog; In acest spatiu veti avea acces la tot soiul de informatii legate de eventuale concerte ale noastre, sau alte evenimente in care vom fi implicati precum si alte lucruri mai mult sau mai putin interesante: cum arata bebe dezbracat, in ce directie se indreapta scena punk rock din romania(glumeam-evident ca este vorba de o scena de lemn, care nu poate sustine mai multe trupe in acelasi timp), cure pentru slabit/ingrasat, sfaturi pentru ingrijirea animalelor de casa(toata lumea are cate unul) precum si diferite teste care va pot ajuta sa aflati date despre compatibilitatea dvs.(dupa caz sexuala) cu partenerul de viata. Nu ne ocupam cu lupta impotriva globalizarii si a corporatiilor mondiale, nu ne pasa de ce se intampla cu Polul Nord si ai sai ghetari, iar conflictele rasiale si lupta impotriva acestui "sistem crud si nemilos" sunt doar o inventie a unor oameni care si-au inceput viata sexuala la o varsta tarzie(mark my words i tell ya). Nu este vorba de rea intentie...Am vrea sa ajutam in vreun fel (chiar aseara ma visam pe cladirea parlamentului cu un steag negru in mana, urland "SOIA!SOIA!TOFU!MUIE KFC")...dar ca sa putem face asta ar trebui sa avem o cantitate relativ mare de alcool in sange(sau in oricare alta parte doriti voi sincer...), mai apoi ar trebui sa ne anturam in diferite bande/grupuri de interese cu nume date de Tatal Windows-ului pentru depozitarea gunoiului digital al computerului, sau inspirate din intamplari petrecute de Sf.Ion(John daca vreti, apoi gasiti voi femininul) pe cand ne gaseam in baie bagandu-ne degetele in cur, luand cuvinte la intamplare de pe steagul Revolutiei Franceze de la 1848. Dar na...asta nu ne reprezinta, nu este chemarea noastra.Pai bun, cam asta ar fi mesajul nostru de inTAMPinare; Check in from time to time. Ow...and welcum to the Asylum!